Majoituspalvelua Oulussa

Kide-Asunnot tarjoaa uusia, kalustettuja ja täysin varusteltuja huoneistoja vuokrattavaksi Oulun ydinkeskustassa, upeassa Marskinpuistossa. Meillä voit majoittua lyhyen tai pidemmänkin aikaa. Huoneistoihin on itsepalvelusisäänkirjautuminen koodilukon turvin, joten majoittumaan tulo on erittäin joustavaa ja helppoa. Huoneistot ovat varattavissa tältä sivustolta sekä myös Booking.com:n tai Airbnb:n kautta.

Tervetuloa majoittumaan, kun kaipaat irtiottoa arjesta, majoitusta työmatkallesi, välilaskuksi matkalle Lappiin tai ihan milloin vain. Haluamme tehdä majoittumisestasi mahdollisimman hyvän ja kotoisan kokemuksen!

Tarkista varaustilanne

Sijainti

Huoneistot sijaitsevat Oulun ydinkeskustassa, Albertinkadulla, As. Oy Marskinpuistossa. Marskinpuisto on valmistunut marraskuussa 2020. Huoneistot ovat kuudennessa (6.) ja seitsemännessä (7.) kerroksessa sisäpihan puolella. Sijainti on erittäin rauhallinen.

Kaikki keskustan kaupat, ravintolat ja muut palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Julkinen liikenne on hyvin saatavilla. Lähin bussipysäkki on korttelin päässä. Rautatieasemalle noin 10 minuutin kävelymatka.